RSS

MARKING!!!!

11 Apr

TENSION GILER….mark kertas english budak2 ni…waaaaa

ada yang ok tu ok la….yang tak ok tu sakit gak la pala…sebab baru level one dia dah pening…..

kesian jugak kan a few of my student ni….

kena tukar cara la ni…gune other method….

kena suh dok depan2 la budak yang tak paham ni…sebab mende tu serius senang….

kalo yang ni tak paham payah dieorg nanti…

teacher dieorg ni poon akan menangis tersedu-sedu la gak kalo yang ni dieorg tak paham.

payah2….ada lagi 72 paper lagi nak kena tanda…setiap paper ada 100 question

7200 soalan lagi aku nak kena mark…waaaaaa

dah janji dah nak return back their paper by this week..

ask them to make their correction..

ada yang tak yah suruh dah buat tu…sejuk je mata ni memandang nye….

ada jugak a few yang buat careless mistake…tertinggal soalan la…tak jawab…bukan main banyak nye…

ada gak yang jawab sambil mengantuk …mcm aku tak tau je….

hai…..nampak sangat..

memang jelas kelihatan tahap menagantuk nye…kalo dah bagi bawak balik umah memang ini la jadinye..

 

 
Leave a comment

Posted by on April 11, 2011 in Uncategorized

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: