RSS

My driving skill n style

26 Apr

hai korang…korang percaya tak…cara pemanduan kite was influence by others around us…

the biggest person who influence me in my driving style are of course my pop,my bro,my boss n c’cit…

wa ka ka

mereka2 ni sumpah korang golongan yamg bawak lelaju keta,….sumpah tak tipu….kalo sesape yang tak suka naik keta yang di bawak lelaju tu…baik jangan naik ngan dieorg…i was influence by them,by the way…salah kan semua ni kat dieorang…heheheh…

my pop love to bawak keta lelaju…ko tak tyah kira la…dari kecik aku dah naik keta ngan dia…mesti la tepengaruh kan…my bro plak…memg aku tak tido kalo die bawak keta…sebb takut mati dalam tido….hahahahah…serius ko…kalo aku g KL ngan die…aku seriau je….my boss poon selalu cerita kat aku…yang die suka bawak lelaju….sekarang ni die dah bersara sket…dah bawak slow2 la jugak…tapi kalo kan corner(kona) baring lepas terowong highway g KL tu….oooo mak kau….laju giler ko….

pastu C’cit plak….hahahah…we use to be a really good friend…but he had move out of bentong la korang….kalo dulu…keje2 weng…keje2 tak betol pasal bawak keta ni…aku belajau ngan die la….yang paling aku tak leh blah…bile kat traffic light…die None(N) gear tu untuk bakor kete sebelah…..wa ka ka…FYI tu keta my mum…lagi la haru…nasib baik la…keta tu tak mark keta mak aku tu….pastu poie McD Genting Sempah…sebab masing2 dah bosan tahap cipan dok bentong ni…masa tu c’cit akan test power slalu nye….highway tu ko….

mesti korang pelik kan…why i cite mende ni mostly pasal c’cit…sebab c’cit tu memg kawan baik aku…n dah macam big bro aku dah…die memg slalu paksa rela jadi ‘driver’ aku…heheheh…ye la…kawan2 aku yang lain semua nya di universitas dong….so dok la aku kat bentong ni sensorang…bosan ko…pastu my parents are divorced n my bro is staying with my pop…

mak aku poon bawak laju gak….my friend zulfa n kak yeoh poon bawak lelaju gak….TENGOK!!!!semua org keliling aku bawak lelaju…so dalam sedar tak sedar….my driving style was influence by them….skill aku tak mantap lagii….pasni aku mantap kan ye…

btw…aku tak suka sangat driving sebab aku ada stiff shoulder punye prob…yang ni penyakit org selalu study ni…hehehe…segan i..malu la..ok2 fokus balik…fokus…so after a long distance of driving…selalu nye my shoulder sakit sangat…kesimpulan nye…aku nanti nak pakai driver…heheheh

smile peeps…

 
Leave a comment

Posted by on April 26, 2011 in Uncategorized

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: