RSS

good day peeps!!! =)

28 Apr

HAI UOLS

assalamualaikum…

hurm…hari ni i have nothing to say la…but just want to told u guys a few thing…hahaha…boleh gitu???tak ada mende nak cakap tapi ada mende nak bgtau…hurm…hurm…today aku jadi trainer for my pengganti aku kat tempat keje lama aku…my boss ask me to help la..aku kan the best service advisor in the world…tengok korang…aku cakap mcm tu kat korang…muka korang dah berkerut2 dah…kening nak bercantum2 dah tu ha…tak puas hati la tu…eleh…

ok..kite fokus balik ok….pasal budak trainee ni…huhuhuhu…abis la ko….sebenor nye kan…aku tak tau nak ajor die mcm mane…..seriously ko…kang kalo aku ajor die bahasa Inggeris mcm aku buat kat murid2 aku kang…aku rasa mcm agak tak kena pada tempat nye plak…betol dok???ape ke jadah nye ajor past tense ngan present tense kat  budak tu…bos aku lagi dasat suh ako ajor budak tu cara on ngan off komputer office…

pe cer ni boss…tak kan la di zaman serba moden dan facebook ni budak tu tak gheti bukak komptr boss…aduyai…sumpah aku tak tau mende nak ajor dia…maybe i should teach her to know all the spare parts…huhuhuhu…seriously lawak…teringat masa aku memula masuk keje kat situ….wakakaka…serious innocent…nanti aku update lagi yer…pasal aku jadi trainer…wei jangan la gelak….aku serius ni…

 
Leave a comment

Posted by on April 28, 2011 in Uncategorized

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: