RSS

LAMA DAH TAK UPDATE KAN!!!

02 Jun

SALAM…

lama dah kan blog ni tak diupdate…cian die…alolo tomey3…bersawang,berspider semua dah bagai dah blog ni…bukan tak nak update tapi bile busy dah bercampor ngan malas itu la jadi nye…

FYI im no longer working…hehehe…dah jadi penanam anggur terhormat la ni…hurm…ada la satu jawatan kosong ni kat tadika…dah dapat dah…dah confirm dah…cam best je kan…tapi masuk lambat lagi pas cuti sekolah

hurm…tapi at the same time aku pi jugak temuduga kat tempat lain…antara nye…MSQH n PNB…

hurm mesti korang semua tak tau kan MSQH tu pe kan…heheheh…takpe,aku poon tak tau gak pasal MSQH tu sebelom dieorg panggil aku interview…MSQH tu macam perstuan yg  bg accrediation to Hospital2 kat Malaysiani…macam mane LAN bagi pengesahan kat U kat malaysia ni….temuduga tu kat Wisma Sejarah kat KL…dalam erti kata lain dekat pusrawi n IJN…

kalo kat PNB plak mcm terkejut jugak la time die call tu,sebab dah lama sangat dah aku mintak keje kat situ tapi tak dapat…senyap je kan…so dah redha la tu…skali2 lepas aku benti keje…dapat call PNB…terkejut gile seyh…unexpected gile… korang mesti tau kan PNB tu hape…jangan buat2 tak tau plak ye…temuduga tu kat Nilai,kota seriemas…heheheh…i drive all by myself tau…serius bangga dowh sebab drive sendiri sejauh itu…wa ka ka ka…but special thanks to my Mak Long,Kak G n last butnot least to my Mummy….love u all da…

n FYI aku org pertama masuk bilik interview kat PNB tu,….selalu nye dah banyak jugak la org…lawak n seronok sangat that interview..it is really special in a very different n unique way =)))

 
Leave a comment

Posted by on June 2, 2011 in Uncategorized

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: