RSS

Europe Mission 2013(Lovely bud of May)

08 Aug

Mission to europe 2012 dah di postpone kan ke 2013…sebb…..masing2 kering…. itinerary tak buek lagi…sebb tiket flight tak beli lagi…as soon as tiket tu dibeli je….kiteorg akan plan baik pnye….yg akan pegi on this trip are…me of course…Kimi san,Nojie san n kawan to nojie san…hehehe…a few places dah dicadangkan…tapi kami nekad serta bertekad untuk pi makan nasik…ngan sambal belimbing kat Eiffel tower….pray for us…

 
Leave a comment

Posted by on August 8, 2011 in Uncategorized

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: