RSS

Airasia Promotion

22 Sep

salam korang….

 

so mcm mane????promo airasia korang amik tak???yg ada nafsu nak pegi tu dapat ke tak???….wakakakaka….korang tau nape aku buat entry ni….bukan sebab aku dapat royalti jauh dari airasia ye….dapat tiket free selama 3 taun poon jauh sekali ye cecite tu ye….lupe kan je la….aku buat entry ni….sebab aku dapt tiket….moh2…..gelak reramai ngan aku…..hehehehe….huhuhuh……jangan jeles k….aku amik tiket pi LGK ngan KCH…..korang cari sendiri tu pegi mana ye….aku travel ngan sape tu rahasia la kan….korang agak2 sape???ce teka????

Teka la wei…..miahaha….tak ada la aku tak pakse…saje je menaikkan tahap kejelesan korang tu….yg penting i have to set my target,goal n the most important thing money lor…..so kena la aku gigih ye tahun ni,,,,sedaya upaya untuk memampukan diri bershopping di sana nanti ye…hurm…but actually aku pi sana nak pi makan je kot….ye la pamper ourself with food…..

hurm…..positive thinking for myself n ganbatte!!!!

doakan we success pegi vacation….InsyaAllah i will pray for u guys too >_<

 

 
Leave a comment

Posted by on September 22, 2011 in Uncategorized

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: