RSS

Niat Jahat aku

22 Sep

Niat Jahat sebenar aku berblog….

sebenarnye kan….niat sebenar aku berblog ni kan seriously mula2 sebab aku terpengaruh la dengan a few people…..korang nengok tak BLOGROLL aku kat belah kanan bawah nun….kat tepi blog aku ni….tak nengok la tu….DAsar betol korang ni…..aku betol2 baca blog2 tu tau….every single day aku akan masuk n read the blog….ada yg aku log in…but i prefer to be a ailent reader…..jarang la aku nak tinggal komen

then another reason aku berblog sebb aku suka bercakap….yg tahap extreme gila babas punye tahap suka bercakap….non-stop….waktu tido poon aku bercakap ko..pastu semua kawan2 aku semua kat U….aku tak ada kawan bile dok kat umah….so aku chanel kan hobi talking n mumbling aku kat sini….easy right??

sebab tu aku tak kisah blog ni ada org baca ke tak….dulu la….niat aku penah terpesong…..tapi nasib baik seketika cuma….ceeewahhh…..hahahha….aku nak jadi blog yg glame….kire cam aku giler glamer la….aku akn pi masuk blog org lain….nak pi naik kan blog stat aku….komen kat blog org tu semata2 nak tinggal link….memg aku rasa cam jahat giler je kot….tapi seronok sangat tengok blog stat naik….memg happy giler….pastu makin lama aku rasa makin malas….virus aku tu dah datang….n aku rasa mcm hipokrit giler…stakat komen tak ikhlas ape barang der….tapi ada gak la komen yg ikhlas….heheheheso aku stop kan mende tu….so sekarang ni….just publicize in FB je….hehehe….tu la blog ni macam hidup segan mati tokse….

tapi im happy with the way it is….lantak biaq pi la….tak kisah….as long as i am happy…nobody can do any harm to me right…so i am indeed happy with myself n everything evolve around me…

always positive….there is always something good waiting for you…

 
Leave a comment

Posted by on September 22, 2011 in Uncategorized

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: