RSS

KETAR KEPALA…

22 Nov

salam…hai guys…good day peeps..

mesti pelik kan tengok tajuk this entry kan…hahaha…ok sekarang ni cube ketar@getar kan kepala anda ye…cepat la…hahaha…tak de la gurau je…jangan buat ngarut2 korang kang tercabut kepala kanag aku tak bertanggungjawab…..aku tak tau…tak kenal korang…tak kenal….hahaha

ok this entry is basically about…mende yang korang nak sangat tapi tak mampu lagi nak dapatkan@beli…things that u adore so much…but u guys cannot afford it YET….as all of us know…i sangt2 suka heels n handbag…handbag yang aku nak sangat2 sekarang ni ialah GUCCI…ada la sorang of my friend dah boleh n mampu to buy Gucci handbag…sedey jugak la…but it motivate me to usaha more harder to get it…

so strive harder to get ketar kepala thingy for ourself ok…MALAYSIA BOLEH!!!…sah sewel dah aku ni tetibe je mesia boleh ni ha…

 
Leave a comment

Posted by on November 22, 2011 in Uncategorized

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: