RSS

special untuk my MSQH FRIENDS

14 Dec

WHATS UP MINIONS….

Sila baca dengan penuh perasaan

hari ni last day aku kat MSQH ni…hahaha…pejam celik pejam celik dah enam bulan aku kat sini, aku dah dapat keje lain, INsyaAllah lagi better la harap nya…Amin….Asal tetiba aku skema tak henggat ni….heheheh…abis macho aku der..

Entry ni aku tribute special kat kawan2 aku kat MSQH…they had been such a wonderful friends to me….>_<…mula2 aku happy sangat dapat keje baru…pastu makin lama makin sedih sebb kena tinggal kan kawan2 aku kat sini…sedih seyh….tapi aku tak nangis…mana ada….ilang macho aku nt…

pada korang2 semua ieda, Dayah,YT,Ila, Kak Miza, Kak nana n kaka zana……hahaha…aku panggil miza,kak miza tu…hehehe….jgn marah na miza….aku sayang sangat korang semua….thanks so much atas segala tunjuk ajar korang pada aku…

Thanks pada ieda yg selalu tumpang kan aku balik yg selalu tagteam ngan aku buli ila yang selalu ajar aku jalan shortcut, yg selalu bawak makanan sedap2 kat opis…kem salam kat mak ieda,kak yap,kak wa n ayang k…thanks pada dayah yg ajar aku phrase’tensen aku’ and kerh,kerh,kerh FYI dayah ni la sifu aku time memula aku masuk MSQH ni…hehehe…thanks pada YT yang selalu bawak souvenir balik….kasi keychain kat aku..suke aku..n for semua lawak serius u especially yang pasal 2 ribu pahala tu.hehehe…thanks pada ila yg selalu jadi mangsa buli aku…thanks pada kak zana yg ajar aku buat Editorial Asqua yg tak sudah2 tu.. pas ni fatin boleh jadi editor dah…sape2 nak design buku ke hape ke…aku letak gambo hello kitty baik punye kat depan tu boleh la call aku..thanks pada miza sebb share cerita kucing ngan aku….kem salam kat kucing u na…pe ek nama die qisqis kan???Last but not least Thanks pada kak nana yg selama ni banyak ajar aku new thingy….hehehe….kak nana jagn stress2 ye….tak guna poon stress2 pasal MSQH ni kak…dengar di DKM ni…kena kerat 20 aku…mentang2 la dah benti….kak nana buat chill2 je hokay…

Seriously and sincerely fatin sayang korang semua, korang kawan sahabat n teman fatin dunia akhirat k…..korang tak yah la nak nangis2 ntah2 minggu depan aku terconggok lagi kat MSQH ni…hantar keychain semua bagai…nt kalo ada masa kite pegi lunch sama2 ye…not worries…..u can always call me…if anything….fatin ni baik dah tu comel plak tu…kalo ada problem boleh call, sms anytime InsyaAllah kalo boleh tolong pape…i will help ok…sempat lagi ye aku buat proses masuk bakul angkat sendiri ye…wakakaka…jgn marah ye…

I love u guys always la….

Thanks for everything i leave u guys with a phrase i adore so much

Have a break and take a look around,there is always things that will make us smile if we learn to open our eyes…..walaupoon tak ada kena mengena…dah aku suka aku letak la kat entry ni….bak kata chef wan tu,,,,ada aku kesah??? dengar lagu ni na…special tribute untuk korang…aku mintak Abang Jay-Z n akak Rihanna nyanyi untuk korang…hehehe….

anak cina cungkil gigi, nanti kita jumpe lagi…

~sincerely~

 

 
Leave a comment

Posted by on December 14, 2011 in Uncategorized

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: