RSS

PARKING UMAH AKU KOT.

01 Jul

lama dah mak aku rapping pasal org lain selalu park depan umah aku,selama ni aku buat pe dek je…sebb sah2 mende tu tak tinggal effect langsung pada aku…i dont care…FYI depan umah aku ni..ada pokok mangga..yg rendang giler bagai nak mati…so kalo park kat situ sejuk je…redup je,,,terjamin masa depan keta hangpa2 semua…selama ni aku buat pe dek je bila mak aku ckp sebb sah2 la…kang aku pi tanye plak jiran tu…depan umah korang tak leh park ke….kang aku bertaki plak ngan jengjiran aku kan…but tadi something happen…mak aku tak ada..balik kamoung nok..pepagi buta lagi dah balik…aku punye la gumbira sebb mak aku tak tnye poon aku nak ikut ke tak…pe lagi sepanjang peninggalan mak aku…aktiviti bergayut poon berlaku la antara aku ngan MFH…ye la call free tu nik…birthday die on 30th June so he call free call for a week from celcom…kelas ko nok…every year kiteorg buat aktiviti ni…sambil tido poon call tak letak…sebbkalo die nak letak dpt la ayat sedap dari aku…”nape nak letak?bukan abg yg bayar celcom yg bayar…suka hati la”…MFH poon tana banyak bicara sebb tak nak dengr aku membebel…ikut kan je….woit2…tersasul dah menyimpang pasal cite lain…sambung balik cite parking tadi…aku poon sebb nak menunjuk skill pada MFH kan…aku nak buat murtabak mini…aku dah biasa dah buat before this…last skali dlm a month ago la…tadi tetibe terrajin….virus malas aku dah ilang…*menangis tersedu terharu*…then aku poon start keta la sebb aku tak jumpa serbuk kari kat umah…nampak sngt la aku jrng turun dapur kan…aku start keta pastu g kedai…time aku kuar umah tu aku dah perasan dah ada satu ketapark cun punye belakang keta aku…aku buat dek je la…skali2 pas aku balik…out of sudden time aku nak park…aku tngok keta tadi tu…park baik punye kat tempat aku park tadi…banyak cantik muka ko….korang tngok betapa hot stuff nye parking depan umah aku…aku tak paham tol la ape yg best sngt park depan umah aku…dieorg dpn hidayah ke…takpoon dapat hadiah cabutan bertuah ke park depan umah aku…aku cukup tak paham…aku dah tnye mak aku…mak aku memg confirm tak penah bg give away cabutan bertuah…pastu aku ngan selamba nye…….bertaki ngan org tu(dlm mimpi)hahaha…aku poon blah la park tempt lain…cam haram je…aku memg tak puas hati tol la….pelik bin ajaib

 
Leave a comment

Posted by on July 1, 2012 in Uncategorized

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: