RSS

337

31 Aug

OOO mak aiii

tu expression aku bile firstly check email after sekian lama,hamik ko nak sngt kan fatin,dpt sebijik,takpe2 aku positif kan keadaan tu dan berazam bila aku kaya nt aku nak amik maid buat tolong delete email aku,leh aku dok dpn tb makan jajan,tak la cam sekarang ni mcm haram je kena dok depan pc sebb nak delete email,yg unread ada 300+-…yg dalam inbox seribu lebih…menulis berapa banyak email yg nak kena settle ni pon aku dah tak berapa rajin…cam mane tu…sama2 la kita pikir2 kan selamat beramal…hahahahah

 
1 Comment

Posted by on August 31, 2012 in Uncategorized

 

One response to “337

  1. Anonymous

    November 12, 2012 at 3:18 PM

    xde keja ke…. hahahahahahahaaa

     

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: