RSS

BERSYUKUR

31 Oct

Sebenarnya aku dapat idea ni masa aku pi shop kay Giant depan umah,masa tu aku tngh pakai earpiece n was talking to my Boo,sambil cari sos Nandos,tapi hampa aku tak jumpa that sos nandos

I’m not sure mcm mane this thought boleh come across my mind out of sudden pasal bersyukur

Seriously tak tipu dalam my life memg kadang2 aku akan rasa down yg hamat sngt,penat keje, study lagi, kejar sana sini, buat kerja giler g ulang alik Kl cam Kl tu belakang umah aku je,dengan tol n minyak nye semua bagai,penat lelah ,but still tak kaya2

tapi aku ni jenis yg suka positif kan situation,memg dah dilatih gigih oleh cikgu kaunselor time skolh,kat giant tu sambil pilih brang,

Tiba tiba aku tersenyum n terpikir betapa bertuah nye aku,n then aku start to think n figure out the reason behind the crazy smile sorg n that heartwarming kesyukuran, masa tu aku sedar I’m lucky to have have my Mummeh n My Boo, the two most important person in my life, indeed happy that even my life as a child is not as great as u guys with a jumble up family, but still I grow up to be such a great humanbeing(i think n hope so) .

so korang2 semua bersuykur n berbahagia la korang semua sebab walau mcm mane kurang bertuah nye kita,there is somebody else yg lagi kurang bertuah dr kita

small thing eventhough it is small n jusy a lil bit tiny weeny, still can make us smile, so POSITIVENESS is very much appreciated here Please

MAMAK MEE GORENG MAMAK POSITIF SATU!!! motif lama tak melapak kat mamak,cam ni la jadi nye

 
Leave a comment

Posted by on October 31, 2012 in Uncategorized

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: