RSS

Amazed by Myself!!!

15 Dec

HAHAHAHAHAHAH…

tajuk macam ape je kan…mcm nak membangga diri je kan…aku saja je tulis tajuk tu…because today i come across a vidoe in youtube which is

FYI, aku penah menang telent time 1st place for this song..zaman skolah rendah dulu…YESSS i never ceased to amazed myself, indeed very proud

tapi setelah dipertimbangkan dan dibawak berbincang bersama keluarga aku telah memutuskan untuk tidak meneruskan kerjaya aku dalam bidang nyanyian (aku haramkan korang gelak semasa membaca kenyataan ini ye)

YESS, moral of the story is….aku tak sangka…aku boleh menang first place, tapi mabye jugak salah satu faktor yg contribute kepada kemenangan aku tu…sebab ada 4 org je yg masuk….ahh persetankan tu semua…aku tetap menang

never look down at yourself,always held your head high.

 
Leave a comment

Posted by on December 15, 2012 in Uncategorized

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: