RSS

My Adizero…

29 Jan

Adizero aku ilang….sedeyh…keta kena pecah….sedih…adizero tu aku beli last year…time aku pegi gym…sport shoes aku tercabut tapak die…pastu aku pi pinjam sliper jepun mak cik cleaner tu…lintas jalan g beli adizero kat KLCC…harga die tersedak gak la…tapi sape suh aku amik membership gym depan KLCC…tapi tu sebab nafsu gak aku beli adizero…padahal kat KLCC tu ada je kot kedai BATA….waaaaaaa…adizero aku ilang….aku tak bgtau sape2 pon adizero aku ilang…sebb kalo aku bgtau my mummeh…confirm die rap kat aku…n honestly aku tak mau die sedih if dia tau keta aku kena pecah….pastu if aku bgtau kat My Boo die mesti cakap…banyak duit bila beli…wakakakakaka…jahat tak…takpe la bukan rezeki aku…aku redho dengan pemergianmu adizero…takpe2 petang nanti aku nak pegi kedai BATA, semalam aku pegi kedai BATA ada offer sport shoes RM69 dapat dua tu, aku leh pakai sampai lebam kalo mcm tu…perbandingan- Adizero, Bata, Adizero, Bata, Adizero takpe aku rasa Bata lagi better dari Adizero (contoh org nak justify BATA lagi better dari Adidas, sebb dah tak mampu beli Adizero lagi)

sukenye g kedai bata sat lagi beli kasut

 

 
Leave a comment

Posted by on January 29, 2013 in Uncategorized

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: