RSS

Mati sorang leh?

05 Mar

minions

as usual mesti ada je mende aku tak puas hati rite in each entry that i wrote

this time u know rite how adamant i can be when we talk about smokers

but today i’m not going to talk about them…

i’m going to talk bout mak ayah yg bawak motor…letak anak2 ramai2 atas motor pastu yg pakai helmet mak ayah je…anak togel je pala…maybe dieorg dah order siap2 pala anak dieorg made from steel dari lahir…

kesian la…kalo aku la…if lets say that situation happen to me i will choose not to bring that budak kecik tu..kalo ko cakap helmet ada duit je…ape susah…each and every time kuar bawak anak yg berbeza…so everybody is going to get their turn tok pi jalan2 sooner or later…better late than never guys

seriously guys…dont give stupid comment like…kesian dieorg miskin…tak ada duit nak beli kete…or helmet..sebb tu buat mcm tu…

kalo mati…ko sentap plak kan…sibuk nak masuk berita mintak bantuan bagai…tolong la korang jgn jadi golongan yg dah terhantuk baru tergandah…aku stress bila fikirkan perangai manusia yg macm ni…motip aku nak stress kan

ko tau tak aku selalu ckap kat kawan2 aku ape…mak bapak zaman sekarang ni pandai buat anak je…tapi jaga tak pandai…

tu je aku nak cakp…mood tengah nyampah sngt

note:I leave in the area yg banyk arab peeps…anak dieorg dieorg biar je…tapi…tak kena culik plak…so aku conclude kat sini…penculik lebih suka culik anak org yg reti Bm or english…senanng nak communicate…kang kalo culik anak arab kan nak nego ransom payah…kan….kreatif tak

 
Leave a comment

Posted by on March 5, 2013 in Uncategorized

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: