RSS

Cabaran 3 bulan

10 Mar

Hoyehh

this time i have come back with another plan with my beloved MFH…

challenge ourself to turunkan berat badan…sepertimana sewaktu kami mula2 kenal dulu….di kala muda mudi omputih kata…

mula2 aku ingat nak buat this challenge for myself je…

so i propose this idea to MFH…..sebb aku nak mintak hadiah…jahat tak

aku cakap aku nak start by 1 april 2013 and suppose to end on 30th june

MFH dispute kata sepatutnye end by 1st July la…sebb 30th June tu birthday die…

aku ye kan je la

pastu dan2 lagi die cakap…i poon nak join la….i poon nak dpt the same weight masa kiata mula2 kenal dulu…

pastu siap tambah nasi lagi cakap….so i will get 2 present la by the end of this challenge…1 for my birthday and another one for this challenge….

*aku yg terkena di situ*

n then aku poon buat trick question….u nak hadiah pe…..

bese la jawapan klise bg seorg laki2 yg sopan santun…calon laki aku kan nok

i tak kisah u bg je la ape2 present i will accept it setulus hati ……gitew

hahahhahaha…aku poon cakap la…cuba u tnye i nak pe plak….

die tros cakap…malas la i tnye …u…i dont want to ask…

see…die tahu niat jahat aku sebb tu tak mau tnye…

lantas aku membuat langkah proaktif….takpe u tak nak tau…i nak bg tau

i nak handphone…but nak i phone 5 je

nak tab but nak ipad je

nak gelang ke rantai ke ke cincin ke but nak emas je

*sunyi sepi* bunyi cengkerik…..

hahahhahah…aku ckap…asal senyap…hahahh demand tak

just kidding la…but kalo dapat ape salah kan

best tak cara aku mintak hadiah tak semna2 dari MFH

sooooooooooooooooooooooooooo

see la if we got to achieve our suppose-to-gain weight by the end of this challenge

but with terms and conditions that we are suppose to eat right and exercise no dirty trick okey…no hanky panky okey

biarkan masa menentukan siapa pemenang challenge ni…

AKU NAK MENANG!!!!!!!

 
2 Comments

Posted by on March 10, 2013 in Uncategorized

 

2 responses to “Cabaran 3 bulan

  1. Anonymous

    July 23, 2013 at 12:28 PM

    hahahaha…. apa jadi da kurus ke??

     

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: