RSS

Part Time Job

12 May

As all of us know, i have move to other company, which have a normal working hour…yeaaay to myself

Recently biasa la im with old me…malas….but still i want to take up a part time job…since nak mencari duit lebih…haaaa…mesti masing2 tanye…nape nak duit lebihg…nak kawin ke?…come on guys…bukan kawin je yg ada dalam dunia ni…please ok…not me…lambat lagi kot….cuak dowh…pikir kawin2 ni…tanggungjawab besar tu…tngk aku dah melancong dah…back to my part time story

aku tibe2 rasa rindu nak mengajar semula, but at the same time i also need the extra money, so why not kan…kill two birds with one stone.so,tu memang part time yg aku paling suka ialah mengajar kat tuisyen centre of course la mengajar english…tak nak aku mengajar subjek lain…aku selalu cakap tu sape2 owner tuittion  centre yg nak aku ajar subjek lain, i am not being fair to my student if i teach them other subject…since it is not my passion…..ayat power tu derrr…terdiam dan tersipu2 malu tros dieorg bila aku cakap mcm tu…but ada gak yang nak berdebat ngan aku…come on brader…ni gua la… debater and public speaker kot…bila ada yg nak melawan tu dieorg akan cakap…yes, but if u want to work here u must be able to teach other subject, how about math, u do not anything about math?…..nampak sangat ayat menghina aku tuh…excuse me…math aku A1 ok…walau pon aku tak suka math…lantas aku smash backhand balik kat interviewer tu…understand your concern there but dont u think a student deserve a best teacher they can get?since they pay for our service, as far as I’m concern my interest is  in English, i prefer to teach them something that i well versed in compared to other subject which i just take the job for the sake of money .best kan aku menjawab..

so sekarang ni aku dah mula mencari keje part time semula….aku dah call banyak gak tuisyem centre, ada yg layamn, ada yg tak, …ada yg baik sopan santun je layan kot, ada yang layan ko mcm ko la manusai paling hina atas dunia ni..biasa la manusia

let see if i get the job of not, since i already submit my resume, tapi pada satu company je la…yg lain still searching since for the time being aku tak ada keta…

 
Leave a comment

Posted by on May 12, 2013 in Uncategorized

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: