RSS

Seorang sahabat

24 Jul

 

Minions…..waddapp!!!

aku ada seorg sahabat yang aku baru kenal…walau pun aku baru kenal die….I am not sure…why..but still I  believe in her…its been awhile since i feel this way…do not know how to desribe it…but still aku rasa…die tak penah judge aku….tak penah underestimate aku….she is always there for me…dengar curahan rasa hati aku…eventhough ada la suara2 halus yang mengata kiteorg…persetankan semua tu ye…

I befriend with her memg sangat2 kebetulan…were meant to be together..first aku jumpa die off course rahasia ye…confidential lagi…but memg aku kenal die first and foremost ada kaitan ngan makanan…sekarang ni….aku selalu g makan ngan die…..heaven…n each and everytime meet up mesti buat ketupat…share my ambitions with her..and the best part is she never underestimate me, i i never felt that way….each and everytime I tell her anything…eventhough mende yg paling ridiculous sekali pun die akan said day that…InsyaAllah aku akan dapt capai…

Korang tau la kan cite2 aku memg tak hagak la kan agak over di situ…kalo korang dengar pun dah buat facepalm sambil geleng2 kepala…kalo mak aku dengar plak off course aku dah kena smash backhand dengan die…pastu confirm mak aku start rap pasal tak kemas bilik….

It is seriously a blessing guys….i really want to have that kind of friend…sebelum ni memg dah ada gak…but lelaki la( ajim san)….but now i got my girl friend….kudos to myself…I hope one day i can become that kind of friend,who is always there, a friend who stay whenever she was told to leave.

terharu kan…kan kan…kan….kan….

 
Leave a comment

Posted by on July 24, 2013 in Uncategorized

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: