RSS

FULL TIME HATERS

03 Aug

waddap2 korang…

The reason why i writng about haters today…bukan sebb aku perasan popular and rasa diri banyak haters ke..tak hokey…aku tulis sebb to me being a hater is really a tiring full time job

ok aku tau most of u guys…memg penah jadi hater…no necessaryly ko benci org tu…contoh ko jeles kat org tu..for instance….koreang tak ada keje lain stalk facebook org yg ko envy to kan…aku tau mesti ada….tipu la kalo tak ada….contoh nye…ko stalk fb ex kepada boipren koreang ke…tak poon kawan korang yg perasaan kaya….kan2 kan kan…betul tak…aku tau…….mcm mane aku tau korang jgn pertikaikan ok..

penat sebenar nye jadi hater ni sebb ko 24 jam nak stalk org tu…ko nak tau ape die buat…pegi mane…shopping apa…couple ngan sape…kawan die sape…penat weyh…seriously penat…untuk aku keje haters ni memg aku ada buat gak kadang2 secara part time…tapi lately ni aku dah tinggalkan la sebb nye biasa la…aku rasa keje tu time consuming giler…aku busy tak cukup masa…tambah ngan malas aku lagi mana nak ada masa…so ape boleh buat aku lepas kan jawatan tu…sebb tak boleh nak bg comitmment sepenuh masa….mesti stress je korang baca statement aku ni kan…so what…suka hati arrrr….

think twice sebelum nak jadi haters ok…sebb penat…n meletihkan..banyak effort yg perlu dilakukan untuk menjadi haters yg berjaya….hidup korang akan lagi senang kalo korang tak benci sape…bahagia je…serious tak tipu..

peace out!!!

 
Leave a comment

Posted by on August 3, 2013 in Uncategorized

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: