RSS

customer service cam haram part 2

21 Sep

ingat lagi tak entry aku sebelum ni pasal ada satu bank tu yg mcm hape je servis..hurm mende tu dah resolve dah…lawak je….Branch bank tu yang kat kampung tepon aku….pastu HQ die pun tepon aku…aku kan suka buat jahat ni…

mula2 HQ bank tu tepon aku pastu branch kat kg aku…pastu HQ tepon aku balik, time ni aku cakap good branch tu dah call…then aku demand customer service centre bank tu tepon aku….then customer service centre tepon aku….pastu HQ tepon aku balik

semua tepon mintak maaf…heheheheheheh…cam hari ray plak aku rasa…and personal aku dijawab dgn baik…pasni aku post la ape yg aku tulis pada dieorg untuk compalin tu…sebb aku memg simpan as this is first time aku naik hantu mcm tu complain pasal service.

 
Leave a comment

Posted by on September 21, 2013 in Uncategorized

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: