RSS

Sem dah start

21 Sep

hurm…sem study aku dah start balik…penat…assignment banyak…dah susah tahap tak hingat…rasa cam ape je bila dapat assignment mcm tu…stress…..pastu dah la aku malas yg teramat….maybe la this sem aku ponteng semua kelas ngan tutor kot…except kalo g jumpa lecturere je aku pegi…sebb aku MALAS…PENAT…rasa cam dah tua gile dowh…

 
Leave a comment

Posted by on September 21, 2013 in Uncategorized

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: