RSS

SMILE

21 Sep

hari ni nape ek nak cite pasal senyum…senyum tu kan bagus…ayat skema giler…aku sendiri tak leh terima ngan ayat aku …wakakakka…first and foremost…sebb aku rasa perkara ni pernah berlaku pada semua org…yakni..senyum sorg2

tipu la kalo korang kata tak penah snyum sorg2…aku lately selalu gak la buat aktiviti ni…biasa la sejak dua menjak ni aku slalu menggunakan public transport untuk ke mana mana… so mana termenung dan merenung masa depan terlebih banyak la jadi nye kan…

mcm baru2 ni time aku naik train…aku akan pilih seat paling ujung…lagi pun aku naik sampai Ampang…stesen paling ujung skali kot…time tu mostly i will recall a lot of memories yg lawak2…and dalam train of course la ramai org kan…aku punye hobi kan suka memerhati kan org ramai…sumpah aku tak mengusha sesape..so bila tengok dieorg i will recall la mana2 memori yg ada kena mengena ngan ape yg aku tengok time tu…it is funny though because sometimes there is instance that people will stare at you as u burst out laughter while u are alone…but aku tak kisah…lantak la org nak pandang or kata ape…seriously i dont min

to me…bila aku senyum sorg2 time tu aku akan teringat kan memories with my friends…family and my life journey….then at the end of the day we will remember that we have a lot of fun through out this journey…eventhough it is a long way to go…

Jauh lagi korang…so belajar senyum….sorang2 pun tak pe asalkan korang bahagia

 

 
Leave a comment

Posted by on September 21, 2013 in Uncategorized

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: