RSS

What If….

21 Sep

salam…

pe kabo….sihat….tajuk entry ni mcm pelik sket kan…kalo translate dalm BM…bagaimana kalau…

sebenar nye…what if question ni selalu bermain di fikiran aku sejak aku mula kerja ngan HDPM…sebb biasa la dalam field yg aku keje tu…soalan ni selalu bermain di fikiran aku n rakan2 aku..well same goes dalam kehidupan personal jugak

korang mesti pernah kan rasa mcm….what if kalo aku mende mcm ni dulu…mesti tak jadi mcm ni kan…tak pun…mcm mane kalo die cakap mcm ni…aku nak cakap ape…

in some sort of way mende ni mcm kata2 penyesalan pun ada..persoalan tentang kehidupan..cewahhhh(sila kekalkan muka yg seriue disitu, tolong jgn gelak)

Mcm aku…selalu gak rasa mcm tu…biasa la manusia…tipu kalo tak rasa mcm tu…kadang2 kita terlepas cakap…kita tersalah kata…lately perkara yg paling banyak bermain dalam minda aku…mcm mane kalo dulu aku sambung study aku full time…adakah sekarang ni i will become a better daughter to my mum…because i am so stressed out right now…with my workload…my study…seem like i cannot take it anymore…

but still at the end…i still hold on to what i have right now….kalo dulu aku tak start keje terus aku tak jumpa MFH…i would not know MY BOSS….i would not have a great friend…and would not know ADZIM…i would not know how to drive in KL….i would not know about Caramel Coffee Ice-Blended(coffeebean)….so…i just need to believe….everything is blessing is disguise

kadang2 korang..the what if question or persoalan dalam hidup korang perlu supaya korang can feel better about yourself..KEEP UP THE GOOD WORK GUYS!!!!

 
Leave a comment

Posted by on September 21, 2013 in Uncategorized

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: