RSS

LANGKAWI TRIP – PART 1

01 Apr

OLLA…assalamualaikum..

sekarang ni aku berada dalam mode yg sangat2 malas..SebAb tu la blog ni bersawang…Lama tak update…so kembali to ur story for today…i was suppose to tell u guy..part 1 of my langkawi trip…make sure u guys have read my langkawi BTS

aku n my entourage touchdown kat langkawi dalam pukul 8 kot,entourage gitu hokey….seriously aku lupa dah kul berapa…tak penting pun kan…sampai2 je kereta biasa la memg tunggu kat airport…for this trip aku sewa keta VIVA…sebb itu je yang ada….yelah peak season kot…aku redho je la tak kisah pun…asal boleh jalan sudah….waktu masuk dalam kereta tu memg funny giler….aku bawak garmin aku…but i letak dalam boot…n then time tu the airport parking tu agak pack la….I’m the drive, mak aku dok sebelah, maklong aku dok belakang..time tu seriously funny…sebb time aku dok reverse keta tu…both of them keep talking tu me…elok2 hati2, are u sure u can drive?mcm@ lagi…semua becakap…so dalam keta tu dah jadi mcm bith of them is shouting at me….sampai aku kena park dlu kat tepi cakap….both of u listen….i will try my best to drive at this foreign land…but please give me my space hokey….aku kuar keta pastu terus amik aku nye GPS…seriously lawak coz mcm dalam cite movie tu…and then off we go

time kat Langkawi tu aku tido kat Motel je…nak yg murah punye stay coz want to indulge myself with all the chocolate….aku sumpah tak tau motel ni kat ne…nama motel ni 71 Motel to be exact….ikut GPS je..sekali2 bila sampai…amik ko…betul2 dekat uptown langkawi….I am seriously tak sure dieorg panggil uptown ke downtown ke hape ke…but tu yg aku tu yg aku panggil selama ni aku panggil je la….hurm ape lagi….letak je barang dalam motel…teros…SHOPPING!!!!!!!!!!

on the first night it self…aku shop for baju for me n MFH, my mum and aunt shop for kain batik I think….makan2 kat situ…shooping best la gak…makan tu…aku rasa mcm kurang sket…that pretty much conclude my first night in Langkawi…i t was pretty much a dull entry for the first night…but still I am enjoying myself

 

 
1 Comment

Posted by on April 1, 2014 in Uncategorized

 

Tags: , , , , , ,

One response to “LANGKAWI TRIP – PART 1

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: