RSS

LANGKAWI TRIP PART 2

25 Apr

mornings!!!!

have u read my Langkawi BTS and Part 1

second day come…time ni memg kiteorg start jalan2 time petang…pegi singgah kat Idaman suri…tempat pinggan mangkuk…but tak beli ape2 pun….n then g HIG shopping complex yg baru tu…jgn main la haji ismail group tu sampi dah ada hotel n shopping complex ok…ko mampu…HADE???

aku memg banyak giler shop chocolate…love it….ye la nak bg kat budak2 opis lagi..kang aku tak bagi kang sentap plak….merajuk nyorok bawah meja memasing…n then balik opis…aku tertido lama gile…penat sangat2…ye la dah la aku keje whole week kot….

n then come the third day…i think this is the highlight of the trip kiteorg punye flight pukul 7 lebih kot..petang…so we made a decision to go to makam mahsuri…time tu seriously funny…my mum kan suka buat lawak….time nak amik gambar tu mak mum said to my aunt

OK2 kite berlakon k…akak(refer to my aunt) jadi mahsuri, n aku jadi manohara(akak ipar mahsuri yg wicked)..

time tu dieorg siap berlakon lagi…mak aku siap buat muka kejam lagi…aku seriously dah gelak sampai terduduk2 dah…  and then kiteorg singgah beli minyak gamat…banyak giler minyak gamat yg aku beli…buat stok…n then pegi kedai perfume tengok2 je…tak beli pun coz i think perfume is not Langkawi forte…sebb if compare to KL…aku rasa aku leh dapat lagi murah kat ISetan tu time SALE….

seriously the best part that i enjoy the most is makanan….aku rasa makan yg paling sedap SOMTAM kat uptown tu….sedap giler….marvelous…and we do eat a lot during this trip

 
Leave a comment

Posted by on April 25, 2014 in Uncategorized

 

Tags: , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: