RSS

Happy Mothers Day

24 May

I LOVE MY MUM….SOOOOOOO MUCH

hehehehe…i start my entry with greeting yg controversi gitu….minions whats up guys….dah lama aku tak menulis entry…maaf la ka kerna aku telah mengabaikan tanggungjawab ku terhadap mu blog….it was mothers day two week ago….but being a mischievous daughter….aku tak wish pun kat mak aku on that day….n aku tak balik hometown pun during that day…ngan alasan….assignment banyak n penat keje…..instead aku pegi shopping for my mom present……i give her card….yg boleh nyanyi2 tu…ala yg ada lagu tu bila korang buka….aku quote ape yg aku tulis dalam tu….I Love u mom ….u are THE BEST MOM in the whole wide world…..n then aku beli buku for my mom…novel actually…thriller novel….cerita seram da….sebb my mom enjoy that kind of novel….I’m not sure why but to people who dear to me i love to give them book as i LOOOVEEEE book so much…n u can never go wrong with book as a present aite…..lagi satu mak aku memang suka cerita seram…..kalo aku memang tak la nak baca or tengok cerita seram…..kalo mak aku nak halau aku dari tengok TV …cara die ….on cerita seram….confirm aku blah pastu die dapat la conquer TV…korang nampak permainan mummeh aku di situ…..pastu the best part is cerita tu bagi mak aku tak seram langsung…mak aku siap boleh tertido lagi….pastu pagi esok elok je tanye aku….cerita semalm ko tengok tak…ape ending die ek….mak ngantok tertido depan TV…..hahahahha…..facepalm je la yg aku mampu buat time tu…

Back to the present thingy….2 days ago i give the present to my mum….and the most precious thing that i got from my mom is her teary eyes………OOOOO YEAH…TOUCH DOWN!!!!!

Bila aku fikir balik kan….She is my world…I recall….macam mana marah nye dia if ada org say bad things about me….I remember how she will stand up for me…i remember she always trust me an push me to do better…never once she think negative of me….I love u so much mummeh…thanks for being a great mother to me

Appreciate ur love and kindness towards me….thanks for lending me your shoulder to cry on. and always be there for me….SARANGHEA

 
Leave a comment

Posted by on May 24, 2014 in Uncategorized

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: