RSS

Belated wishes

23 Sep

Selamat Berpuasa

Selamat Hari Raya

sorry la sebb apa aku tak update blog because I am busy with my life gitew(poyo semata-mata)

sebenar nya…aku lupa password blog aku…so tak boleh update blog kat office…internet kat umah tak ada ma…jimat kos…potong tenet…hahahahah…mampu…aku sorg je blogger yg potong tenet nak jimat kos

in advance aku nak wish gak

Selamat Hari raya haji….

senang mana la tau penyakit M aku datang lagi…

untuk my stalker…hahahahah….ala…aku tau ada…ngaku je la….i tak kisah…u nak kata i perasaan bagus ke…perasan fofular ke…miahahahah…korang stalk jugak aku kan…jgn terasa ye dik non…hakak gurau je…kalo terasa gak…oppssss sorry

I’m still kat office at this hour, dah pukul 7pm dah sekarang ni….

 
Leave a comment

Posted by on September 23, 2014 in Uncategorized

 

Tags: , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: