RSS

I’m back

13 Jul

Salam …..selamat berpuasa korang walau pun dah ujung2 aku nak wish jugak…i dont care….

korang sihat…lama  dah kan aku tak update blog…ala rilek la belum cukup setahun.. its not like the end of the world….

aku sihat..makin bam2…hahahha…biasa la…hati senang…hidup gembira….stalker ramai(yg ni perasan, sila abaikan)…..

its been a while since my last update….sorry guys…busy yg teramat ngan keje…..almost nak pitam…..i have a lot totalk to u guys but kena tunggu k…will update one by one…yg paling penting skali….nak wish Selamat Hari Raya Aidilfitri…Maaf Zahir dan Batin…

FYI, currently aku tengah buat preparation untuk balik kampung sempena raya…tapi…aku akan kerja till khamis…sehingga titisan keringat yg terakhir ye…walau pun tak ada la keringat sangat…keje dalam aircond kot….mana datang keringat bagai nye….but seriously guys…opis aku sejuk giler…sometimes i think my boss want to kill me with kesejukan…so that they can hire new peeps….hahahha…it just a joke guy…tengok aku dah menyimpang pasal aircond dah…bukan nye aku keje tauke aircond kot….fatin focus….ok…kita berbalik kepada perkara asal….i will be back at my hometown’s hometown(sila pikir sendiri ye ape maksud hometown kuasa dua)…but the best part is…aku tak ada baju raya…hahaha….tak kisah pun…not a big deal to me….no hal la…

Sekarang ni aku tengah crazy buat satu project…doakan aku isthiqamah ye korang…doakan kan aku isthiqamah dalam berbuat kebaikan terhadap org lain dan diri aku sendire…itu skrip yg korang perlu baca dlm doa korang…bila doakan aku…hahhaha…dasat tak siap aku yg bagi skrip ok…..korang punye persiapan raya mcm mana?zakat dah bayar? dah bagi duit kat parent prepare raya? bg la korang…tak banyak sikit kalo dah keje tu…parents they always be the most understanding person in this whole wide world…yg cite dlm tv…yg mak2 kejam tu…korang jgn percaya…tu semua bohong…

I will be back guys with other story…till then chill and assalamualaikum

 
Leave a comment

Posted by on July 13, 2015 in Uncategorized

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: