RSS

About

nama beta Fatin @ huda…hangpa na panggil mana2 poon ikut suka hang la…cheq tak kisah….cheq ni asai bentong pahang…dok ngan mak cheq…dah keja dah…besaq panjang dah….at the same time amik Pjj degree….course ape tu hangpa pi la korek balik entry lelama tu….cheq sangat2 minat membaca n tidoq….seriously….sebb pada pendapat n teori yg aku reka sendiri….bila kite tidoq…kite akan kurus….korang caya tak?????

ok…aku perjelaskan sket teori ni…bile kite tido…kite tak makan kan…lain la kalo hangpa mengunyah sambil tido….bg org2 yg mcm tu teori ni memg tak berkesan ye…harap maklum…jgn pi cari aku n salah kan aku di atas kekhilafan anda mengunyah sambil tido lantas anda tak kurus ye…ok sambung balik…bile tak makan…badan kita akan menggunakan bekalan lemak yg ada untuk memberi tenaga kepada badan kite tu…ye dak…tapi 4 jam sebelum tido jangan makan na…korang rasa kan boleh pakai dak teori ni???

yang pasal membaca tu plak aku suke nau…especially buku Harry Potter…hahahah…buku lain poon aku bca jugak…tapi untuk memuaskan napsu jiwa kanak2 aku ni…aku suka harry potter….tapi sebagai student aku harus membaca buku2 ilmiah untuk menambah pengetahuan aku….tapi buku2 ilmiah itu sellau nye akn menjadi modal untuk aku tidoq je…..hehehe…

sekarang ni…aku on a mission untuk menguruskan badan,,,,n dalam perancangan untuk ke europe 2013…best kn…kan kan kan….aku sangt2 comel(masuk bakul angkat sendiri)….aku ada 7 ekor kucing kat umah….merupakan pemilik kepada Arshad Barnaby kucing itam yg pandai bukak tingkap dapur untuk melarikan diri dari umah…..Berkerja di Kl…study jugak kat Kl…tak boleh idup kalo jauh2 dari KL….

tu je la setakat ni…yg aku tau pasal diri aku…

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: